» » » Оптичні датчики серії 46B Leuze Electronic

Оптичні датчики серії 46B Leuze Electronic

09.08.2012

Поява нової серії 46B оптичних датчиків Leuze Electronic підняла стандарти на новий рівень. Переваги цих датчиків – великий запас продуктивності та великі робочі відстані, відмінне виявлення предметів, загорнутих у дуже тонкі плівки. Завдяки функції навчання у користувача не виникає проблем із налаштуванням датчика. Наявність інтерфейсу IO-LINK відкриває доступ до всіх можливих параметрів прямо з центру керування, дозволяючи налаштовувати, вносити зміни та проводити діагностичні операції без будь-яких зусиль! Важливим фактором є можливість роботи обладнання у несприятливих умовах навколишнього середовища при температурах від -40 до +60°С, що дозволяє вирішувати найскладніші завдання.

image

Серія 46В поєднує датчики одного розмірного виконання – 18×75×43 мм, але відрізняються принципом дії, характеристиками та можливостями. Відповідно, і сферою застосування.

Фотоелектричні бар'єри LSR 46B мають значну дальність дії – до 60 м, при цьому мають великий потенціал при роботі в приміщеннях з важкими умовами експлуатації (туман, дим, запиленість). Модифікована модель SLSR 46B служить для ефективного захисту небезпечних ділянок виробництва відповідно до стандарту безпеки EN ISO 13849-1.

Рефлекторні датчики PRK 46B дозволяють вирішувати завдання підвищеної складності, при цьому є оптимальними за співвідношенням ціна/якість. Модель PRK 46B.2 оптимальна для застосування на конвеєрних лініях, має яскраву світлову пляму, і чудово виявляє палети, загорнуті в прозору плівку.

image

Флагман серії 46B – дифузійні датчики HRT 46B – дозволяють вирішувати абсолютно різнопрофільні завдання.

  1. Для виявлення темних та світловідбивних поверхонь використовуються інфрачервоні датчики HRT 46B, які мають мінімальну похибку при розрізненні світлих і темних предметів, а також діапазоном виявлення до 2,5 метрів.
  2. Модель HRTR 46B, що налаштовується як з використанням потенціометра, так і через функцію навчання, дозволяє виконати монтаж датчика за лічені хвилини.
  3. Головною особливістю моделі HRTR 46B-Teach є можливість задати дві різні точки виявлення, що дозволяє заощаджувати значні засоби, зберігаючи при цьому високу якість роботи.
  4. При використанні дифузного датчика HRTL 46B від спостереження не вислизне жодна дрібна деталь. Лазерна пляма розміром 3х5 мм дозволяє точно виявляти або позиціонувати предмети на відстані до 1 метра.
  5. Із завданням виявлення предметів, що мають кольорову структуру поверхні, чудово справляється датчик HRTR 46 small beam із робочим діапазоном до 500 мм. Ці датчики знайшли основне застосування в деревообробній та пакувальній галузі.
  6. Останньою найновішою розробкою в даній серії є датчик HRTR 46B-T з дальністю дії від 200 до 500 мм, що дозволяє виявляти найважчі матеріали, такі як світловідбиваючі, темні або прозорі об'єкти на конвеєрі.

За матеріалами компанії "Алл Імпекс 2001"