» » » Transtecno — стовідсотковий "профі" у світі приводної техніки

Transtecno — стовідсотковий "профі" у світі приводної техніки

12.09.2012

Сучасну промисловість та виробництво не можна уявити без мотор-редукторів, які посідають важливе місце в електромеханіці. Тому проблема вибору мотор-редукторів, враховуючи постійно зростаючі вимоги до якості та унікальності обладнання, стає дедалі актуальнішою. Всім вимогам сьогодення відповідають мотор-редуктори італійської компанії «TRANSTECNO srl», чий досвід у виробництві приводної техніки дозволяє задовольняти найважливіші запити цільового ринку.

Transtecno розробляє, виробляє та постачає широкий ряд редукторів (черв'ячні, циліндричні, планетарні) з електродвигунами змінного та постійного струму, виготовляє як типові, так і нестандартні редуктори під спеціальні проекти.

Найбільшого поширення у промисловості набули черв'ячні, циліндричні та планетарні мотор-редуктори.

При цьому популярнішими є черв’ячні редуктори, оскільки завдяки своїй конструкції вони характеризуються плавністю, компактністю, надійністю, безшумністю роботи і широко використовуються в електроприводі.

Основні характеристики та особливості черв'ячних редукторів Transtecno:

  • передатні числа від 5 до 100,
  • збільшений ККД,
  • редуктори залиті синтетичним мастилом, розрахованим на весь строк експлуатації, що дозволяє заощаджувати сили, час та гроші на їх обслуговування,
  • модульність: великий вибір вхідного та вихідного приладдя дає можливість з'єднання моторів з різними габаритами та забезпечує взаємозамінність з редукторами інших виробників,
  • литий алюмінієвий корпус для габаритів 026, 030, 040, 050, 063, 075, 090 та 110,
  • чавунний корпус для габариту 130,
  • подвійний конічний роликовий підшипник для габаритів 090, 100 та 130,
  • універсальність застосування: конструкція редуктора та мастило дозволяють експлуатацію в будь-яких положеннях у просторі.

Черв'ячні редуктори Transtecno

Циліндричні редуктори, порівняно з черв'ячними, мають високий ККД, який не знижується зі збільшенням передатного числа.

2- і 3-ступінчасті циліндричні співвісні редуктори Transtecno серії CMG мають високий ККД (94% для двоступінчастих редукторів), підвищену перевантажувальну здатність, високий момент, і мають посилену конструкцію, що дозволяє експлуатацію у важких умовах роботи.

Циліндричні редуктори Transtecno також заповнені синтетичним мастилом на весь термін експлуатації, а конструкція корпусу дозволяє експлуатацію редуктора у будь-яких положеннях у просторі.

Циліндричний співвісний редуктор Transtecno серії CMG

Наведемо приклади спеціальним розробкам компанії Transtecno для різних специфічних сфер застосування.

Редуктори для автоматичних твердопаливних котлів FireTecno – це спеціальна група мотор-редукторів, розроблена для автоматичних вузлів твердопаливних котлів. Група FireTecno складається з черв'ячних, комбінованих черв'ячних та циліндричних редукторів, які можуть комплектуватись однофазними або трифазними моторами.

Крім того, Transtecno розробила нову лінійку черв'ячних редукторів FT зі спеціальним вихідним валом, який забезпечує механічний захист мотор-редуктора та виконавчого механізму.

Мотор-редуктори для автоматичних твердопаливних котлів FireTecno

Мотор-редуктори для портальних та тунельних автомийок випущені спеціально для застосування в автомийному обладнанні, а саме в портальних та тунельних мийних установках. Лінійка редукторів Car-WashTecno складається з черв'ячних редукторів серії CWT050 та циліндричних редукторів серії CMG002.

Відмінною особливістю редукторів Car-WashTecno є вихідний вал, виконаний з нержавіючої сталі, захищений від окислення корпус, вихідне подвійне ущільнення, вологозахисне ущільнення між редуктором та двигуном, а також їх висока продуктивність та компактні розміри.

Мотор-редуктори серії ROBIN – одна з інноваційних розробок компанії Transtecno для застосування в галузях, які мають обмежений простір і не потребують великої потужності приводу. Серія складається з двох типів мотор-редукторів: два габарити з двигунами постійного струму серії ECM потужністю 35–70 Вт (12 або 24 В DC) та два габарити з маленькими двигунами змінного струму серії ACM потужністю 40–60 Вт (220 В або 380 В) AC).

Мотор-редуктори серії ROBIN

Мотор-редуктори SolarTecno для сонячних систем стеження дозволяють забезпечити точне пересування та позиціонування системи стеження за сонцем, що дає можливість збільшити щорічне виробництво енергії щонайменше на 10% взимку та на 40% влітку. Так, виходячи зі зручності використання та наявності електричної мережі, можливе використання електродвигунів постійного струму серії ЄС з напругою живлення 12 В або 24 В, а також однофазних MY (220 В) або асинхронних трифазних двигунів серії TS (380 В).

Мотор-редуктори для сонячних систем стеження

Мотор-редуктори PoultryTecno – рішення Transtecno для приводних завдань у сільському господарстві, а саме для систем кормороздач на птахофабриках та свинофермах. Завдяки своїй низькій вартості та високим механічним показникам мотор-редуктори PoultryTecno задовольняють різні специфічні вимоги до даного обладнання, а також успішно застосовуються і для інших високошвидкісних завдань у діапазоні потужностей 0,18–1,1 кВт.

Одноступінчастий циліндричний редуктор Poultry Tecno

Версія для друку