» » » Обережно – підробка!

Обережно – підробка!

RSS

16.09.2011

Шановні партнери!

Застерігаємо: на ринку України з’явилися підробки продукції SOCOMEC. Зокрема, виявлено факти продажу підробок аналізаторів параметрів мережі DIRIS A40 та DIRIS A41. Офіційно повідомляємо, що поширення підробок не має ніякого відношення до компанії СВ Альтера, яка є ексклюзивним представником SOCOMEC на території України. Також попереджаємо, що ми не надаємо технічної підтримки на продукцію, придбану не в нашій мережі, та не несемо відповідальності щодо наслідків використання даних приладів.

Прилади SOCOMEC DIRIS A40 та DIRIS A41 мають високий клас точності. Купуючи підробку, Ви не матимете гарантії точності вимірювань, а в разі підключення приладів до інформаційної мережі маєте ризик некоректної роботи всієї мережі. Окрім того, DIRIS A40 та DIRIS A41 здатні вимірювати високу напругу. В цьому випадку використання підробки може бути небезпечним для обслуговуючого персоналу або стати причиною загорання.

Щоб уникнути цих проблем, рекомендуємо купувати продукцію тільки в офіційних представників або обов’язково вимагати від продавця метрологічний сертифікат на даний продукт та партнерський сертифікат SOCOMEC.