» » » Новий ключовий напрям діяльності COPA-DATA: фармацевтична галузь

Новий ключовий напрям діяльності COPA-DATA: фармацевтична галузь

RSS

01.06.2011

Компанія COPA-DATA розширила перелік ключових напрямів діяльності. До енергетичної, автомобілебудівної та харчової галузі додалась ще одна — фармацевтична. Експерти компанії зосередять особливу увагу на фармацевтичних підприємствах, допомагаючи їм досягти максимальної безпеки і надійності та продуктивності при використанні HMI\SCADA-ситеми zenon.

Проаналізувавши функціональні можливості zenon, спеціалісти провідних європейських інституцій офіційно визнали повну відповідність цього програмно-технічного комплексу жорстким вимогам по надійності та якості виробництва в фармацевтичній галузі.

Ключовими характеристиками zenon є:

  • достовірна і своєчасна виробнича інформація
  • повна відповідність вимогам FDA 21 CFR Part 11
  • GAMP 4 класифікація (Сonfigured Software Package)
  • безударне резервування системи

З HMI\SCADA-ситемою zenon Ви швидко адаптуєте своє виробництво до сучасних стандартів фармацевтичної промисловості. Усього декілька кліків миші — і весь технологічний процес у Вас під контролем.

На даному етапі спеціалісти компанії COPA-DATA працюють над розробкою DEMO-проекту для фармацевтичної галузі, який дасть можливість потенційним користувачам ще до придбання SCADA-системи спробувати усі переваги і передові технології, втілені в zenon.