» » » R2N, R3N, R4N - оновлена версія популярних промислових реле типу R2, R3, R4

R2N, R3N, R4N - оновлена версія популярних промислових реле типу R2, R3, R4

RSS

02.09.2014

image

  1. Корпус. Високоякісний термостійкий, ударостійкий пластик (Німеччина). Прозорий матеріал дозволяє візуально контролювати роботу контактів і механічної системи в цілому, ступінь забруднення контактних майданчиків, зміну кольору струмонесучих шин при струмових перевантаженнях.
  2. Плата індикації та захисту. Мініатюрна друкована плата з індикаторним світлодіодом і захисним діодом (для котушок DC), виконана за сучасною SMT технологією.
  3. Тестова кнопка. Фронтальна тестова кнопка з функцією механічного блокування контактів — можлива перевірка наявності надійного контакту, або при відсутності напруги можливо тестування, наладка електричних ланцюгів на об'єкті установки. Оранжевий колір кнопки — для котушки AC; синьо-зелений — для DC котушок.
  4. Контактні майданчики. Спеціалізований електротехнічний мідний сплав, з різними покриттями (Німеччина). Види покриття залежно від призначення реле:
    • AgNi – стандарт, для комутації силових навантажень;
    • AgNi/Au 0,2 μm – спеціальне золоте покриття для довгострокового захисту при забезпеченні ЗІП і подальшої роботи реле при стандартних навантаженнях;
    • AgNi/Au 5 μm – спецвиконання з надійним золотим покриттям для стійкої комутації сигнальних ланцюгів до 100 мА.
  5. Струмопровідні пружини. Матеріал – спеціалізований мідний сплав, що забезпечує баланс між високим ступенем електропровідності і відмінними пружними властивостями. Гарантується стабільність робочих характеристик на період, що перевищує експлуатаційний термін (при номінальних струмових навантаженнях і нормальних умовах експлуатації)).
  6. Обмотувальні дроти. Високоякісний мідний провід виробництва Німеччини в високотемпературній емалевій ізоляції та з потрібним ступенем розтягування для роботи в широкому діапазоні температур від -40 до +70 °С для DC котушок і від -40 до +55 °С для AC.
  7. Деталі з пластика. Спеціалізовані міцні пластичні матеріали з високими електроізоляційними властивостями. Вироблені в Німеччині. Гарантована стабільність параметрів пластмаси в широкому діапазоні робочих температур і далеко за його межами.

Конструкція в зборі: реле з колодкою. Монтаж на DIN-рейку або на площину

image