» » » Kuebler допомагає біженцям з України

Kuebler допомагає біженцям з України

RSS

02.08.2022

Війна в Україні та викликана нею хвиля біженців вимагають швидких, небюрократичних дій та підтримки. Тому Kübler Group, Fritz Kübler GmbH, розташована у Швеннінгені, вирішила разом зі своїми працівниками зібрати гроші для біженців з України та пожертвувати їх кільком організаціям.

Для власників компанії, Lothar and Gebhard Kübler, було дуже важливо, щоб співробітники та керівництво створили спільну ініціативу. Сказано – зроблено: співробітники Kuebler відпрацювали понаднормовий час, який компанія конвертувала в гроші за пожертвувану годину, а також додали численні індивідуальні пожертви. Загалом за кілька днів було зібрано 10 000 євро. Керівництво компанії подвоїло суму до 20 000 євро. Ці кошти були направлені для організації Stelp з закупівлі та транспортування медичних товарів, для ради міста Freiburg на транспортування гуманітарних товарів і розміщення дітей-сиріт з України.

Також ще 5000 євро прямої допомоги були передані польській дочірній компанії Kubler Sp. z o. о. на купівлю холодильників, пральних машин і ліжок для біженців з України в Польщі. Значну частину коштів Kuebler передала готелю Solegarten у Bad Dürrheim, де було створено житловий простір для понад 70 українців.

Керівники компанії разом з працівниками у свій вільний час допомагають чим можуть — роздають їжу в готелі, організовують спільне дозвілля для людей з України, щоб надати біженцям відчуття безпеки та захисту. Ми щиро вдячні нашим партнерам, компанії Kuebler, за підтримку України.