» » » Новий контролер автоматичного включення резервного живлення (АВР) ATL601 Lovato Electric

Новий контролер автоматичного включення резервного живлення (АВР) ATL601 Lovato Electric

RSS

02.10.2019

LOVATO Electric продовжує розширювати лінійку приладів, призначених для використання в системах гарантованого електроживлення. ATL601 володіє повним набором функцій для використання в системах АВР.

Відмінною особливістю приладу ATL601 є живлення 12-24В DC, або від батареї-акумулятора (в генераторних системах), або від джерела живлення, що знаходиться в щитовій.

Пристрій ATL601 може бути використано в системах АВР наступних видів: мережа-мережа, мережа-генератор або генератор-генератор).

Оптичний порт на передній панелі дозволяє здійснювати зв'язок контролера USB або Wi-Fi з ПК, планшетом або смартфоном (використовуючи аксесуари CX01 або CX02), гарантуючи безпечне програмування пристрою.

Графічний екран з підсвічуванням спрощує програмування, читання вимірювань і статусу вводів. Входи і виходи мають конфігурацію для найпоширеніших застосувань. Однак користувач може перепрограмувати їх для своїх власних потреб. Контролер зберігає всі системні дані, кількість перемикань, час роботи кожної лінії (з навантаженням і без) і багато іншого.

Ці дані дозволяють вчасно обслуговувати систему, генератор, в залежності від часу роботи і кількості перемикань.

Сигнали аварії індицируються червоним світлодіодом на передній панелі і спливаючими вікнами на графічному дисплеї з описом аварії.

Управління та обслуговування контролера ATL601 може здійснюватись за допомогою програмного забезпечення Xpress для ПК або SAM1 для iOS і андроїдів.