» » » Панельний ПК Autonics

Панельний ПК Autonics

RSS

13.01.2020

Панельний ПК серії APC-1011 — це промисловий ПК, що оснащується 4-ядерним процесором і РК-дисплеєм TFT розміром 10,1 дюйма з матрицею IPS. Сенсорний екран з вбудованим процесором дозволяє легко реалізувати систему без використання додаткових ПК. Панельні ПК цієї серії мають високу продуктивність, відрізняються широким кутом огляду і оснащуються кольоровим дисплеєм «true color» (16 777 216 колірних відтінків). Пристрої серії APC-1011 також підтримують різні комунікаційні інтерфейси, в тому числі HDMI, USB, VGA, аудіо, послідовний інтерфейс, Ethernet тощо.

Основні характеристики:

  • Microsoft Windows 10 (входить в комплект)
  • 4-ядерний процесор
  • Безвентиляторний ПК з низьким рівнем шуму і малим тепловиділенням
  • ЖК-дисплей TFT розміром 10,1 дюйма з матрицею IPS «true color» (16 777 216 колірних відтінків)
  • Резистивний сенсорний екран дозволяє працювати не знімаючи рукавички, а також за допомогою ручки або пристроїв «стилус» будь-якого типу
  • пристрій може використовувати різні комунікаційні інтерфейси: Ethernet, послідовний інтерфейс (RS232C / RS485 / RS422), USB, VGA, HDMI, аудіо
  • Передбачено різні способи монтажу: установка в панель або на кронштейн

Яскравий дисплей підвищеної чіткості з широким кутом огляду

РК-дисплей розміром 10,1 дюйма типу TFT з матрицею IPS і технологією «true color» (16 777 216 колірних відтінків) володіє чітким і яскравим зображенням і відрізняється широким кутом огляду.

Проста безвентиляторна конструкція з вентиляційними отворами для відводу тепла

Безвентиляторний панельний ПК практично не видає шуму, відрізняється низьким рівнем вібрації, і завдяки оптимальній конструкції може використовуватися в промислових середовищах. Зважаючи на відсутність вентилятора скорочується обсяг робіт з обслуговування пристрою і виключаються системні помилки, обумовлені відмовами вентилятора.

Різні комунікаційні інтерфейси

Пристрій може використовувати різні комунікаційні інтерфейси, завдяки яким забезпечується можливість організації різних систем в залежності від особливостей середовища використання.

  • Gigabit Ethernet, послідовний інтерфейс (RS232C / RS485 / RS422), USB 3.0, USB 2.0, VGA, HMI, аудіо

Різні варіанти монтажу

Панельні ПК цієї серії можна кріпити на кронштейни або опори VESA — користувач може вибрати спосіб монтажу в залежності від особливостей середовища використання.