» » » Монітор тиску в приміщенні від Dwyer

Монітор тиску в приміщенні від Dwyer

RSS

23.07.2020

Від’ємний тиск в приміщенні — це спосіб ізолювання, який використовується в лікарнях і медичних центрах для запобігання перехресного забруднення від кімнати до кімнати. Це передбачає вентиляцію, яка створює «від’ємний тиск» (тиск нижче навколишнього середовища), щоб повітря могло надходити в ізоляційну кімнату, але не виходити з неї, оскільки зовнішнє повітря буде надходити з областей з більш високим тиском в область з більш низьким тиском і тим самим запобігатиме потраплянню забрудненого повітря в сусідні приміщення. Ця методика використовується для ізолювання хворих на повітряно-інфекційні захворювання, такі як: туберкульоз, кір, вітряна віспа та коронавірусна хвороба COVID-19.

Монітор тиску в приміщенні серії RPME FlexiSENSE ™ Dwyer якраз і призначений для моніторингу процесів з низьким перепадом тиску, які вимагають точного контролю тиску та сигналізації. Монітор тиску в приміщенні серії RPME FlexiSENSE ™ може бути налаштований для контролю як позитивного, так і від’ємного тиску в захищених середовищах та чистих виробничих приміщеннях. Монітор тиску в приміщенні RPME FlexiSENSE ™ — це повноцінна система з РК-дисплеєм, яка забезпечує доступ до налаштування тиску, безпеки, калібрування і сигналізації. RPME має оболонку з нержавіючої сталі, яка дозволяє його легко чистити.

Монітор тиску RPME FlexiSENSE ™ має вбудовані світлодіодні індикатори статусу, які будуть зеленими, якщо значення знаходяться у визначеному користувачем діапазоні встановленого тиску, і будуть оранжевими, якщо виходять за межи встановленого тиску. Також передбачені 2 незалежні контрольні реле SPDT з регульованими зонами нечутливості, а також технологічний вихід 4-20 мА.

Застосування:

  • Очищені приміщення в лікарнях
  • Чисті виробничі приміщення
  • Науково-дослідні лабораторії, віваріуми

Характеристики

  1. 2 реле SPDT забезпечують можливість локальної сигналізації та сигналізації системи керування
  2. Автоматичне або ручне скидання сигналу тривоги
  3. Візуальні світлодіодні сигнали тривоги забезпечують негайне локальне оповіщення, що дозволяє вжити коригуючих заходів швидше, щоб уникнути поширенню проблеми
  4. Зберігає показання пікових значень
  5. Такий же діаметр установки, як і у датчика Magnehelic®, що спрощує заміну при модернізації на RPME FlexiSENSE ™
  6. Меню налаштування захищене паролем, що захищає від помилок некваліфікованого персоналу.

Інструкція https://www.dwyer-inst.com/PDF_files/P_RPME.pdf
Детальніше https://www.dwyer-inst.com/PDF_files/RPME_i.pdf