» » » ISO 50001 для LOVATO Electric

ISO 50001 для LOVATO Electric

14.08.2020

На підтвердження довгої та кропіткої роботи з енергозбереження та раціонального управління споживанням, LOVATO Electric отримала сертифікацію системи управління енергетикою (EMS) відповідно до UNI CEI EN ISO 50001: 2018.

На практиці детальний енергетичний аналіз дозволяє побачити значне використання енергії та визначити можливості для підвищення ефективності її використання. На підприємстві LOVATO Electric впроваджена система, яка вимірює, контролює та оптимізує споживання енергії протягом усіх процесів, використовуючи електролічильники LOVATO Electric DME та цифрові мультиметри DMG для всіх електричних служб, підключених до власного програмного забезпечення для нагляду та моніторингу енергії Synergy. Програма Synergy дає змогу контролювати щоденну генерацію енергії, параметри енергії виробничих установок та стан тривожних сигналів, про які повідомляє система захисту інтерфейсу PMVF.

Протягом багатьох років LOVATO Electric також впроваджувала високоефективні технології для покращення енергоефективності, включаючи:

• фотоелектричні системи для автономної генерації відновлюваної енергії;
  • термопластичні формовочні преси з використанням електричних та гібридних технологій;
  • компресори IE3 класу енергоефективності;
  • кондиціонерна установка з використанням адіабатичної технології, яка пропонує значно менші витрати енергії, ніж звичайні холодильні машини;
  • прогресивна заміна люмінесцентного освітлення труб на світлодіодну систему освітлення.

LOVATO Electric сертифікована за всіма основними міжнародними стандартами сталого розвитку, включаючи: управління навколишнім середовищем (ISO 14001: 2015), управління охороною праці та безпекою праці (ISO 45001: 2018) та управління якістю (ISO 9001: 2015), а тепер і управління енергетикою ( ISO 50001: 2018).