» » » Новий GSM модем EXC GSM 01 LOVATO Electric

Новий GSM модем EXC GSM 01 LOVATO Electric

RSS

29.09.2020

EXC GSM 01 — це нове рішення LOVATO Electric для застосувань, які вимагають дистанційного спрацьовування релейних виходів та збору даних системи за допомогою програмовного SMS.

Використовуючи програмне забезпечення для програмування, яке ви можете безкоштовно завантажити на www.lovatoelectric.com/EXCGSM01/EXCGSM01/snp, користувач може керувати релейним виходом, як цифровими, так і аналоговими входами.

Логіка базується на подіях (наприклад, активації цифрового входу або надходженні SMS із певним текстом), згідно з якими користувач може приймати рішення щодо конкретних дій (відповісти або SMS, або голосовим повідомленням, або перемиканням релейного виходу). Аналоговий вхід може бути підключений до фізичних датчиків (тиску, рівня рідини або температури), він дозволяє дистанційно повідомляти через SMS на один або кілька телефонів поточні значення та сигнали тривоги при виявленні аномальних значень.

Модем EXC GSM 01 взаємодіє з стільниковою мережею, щоб регулярно оновлювати свої внутрішні налаштування годинника, щоб він міг правильно керувати запланованими за часом подіями. Крім того, система використовує сховище телефонної мережі для геолокації, так що модем може відправляти SMS, коли його місцезнаходження змінюється.

Цифровий вхід підходить для перегляду стану сигналу.

Застосування:

  • виявлення меж температури котла;
  • сигналізація рівня рідини у баку;
  • керування навантаженням на основі часу та дати;
  • дистанційне керування освітленням та кондиціонуванням.