» » » «Сторожовий пес», який завжди наглядає за вашим ATyS

«Сторожовий пес», який завжди наглядає за вашим ATyS

RSS

19.10.2020

Watchdog

Чи знаєте ви, що моторизовані перемикачі ATyS SOCOMEC мають постійний внутрішній моніторинг стану присторою?

Для того, щоб гарантувати працездатність перемикача навантаження в будь який момент, в кожному з типів ATyS постійно запускається обов’язкове автоматичне тестування для підтвердження його працездатності. Незважаючи на серйозність даної функції, вона має досить веселу назву – «Сторожовий пес» («Watchdog»).

Автотест виконується під час запуску продукту, після виходу з ручного режиму, та знаходиться в режимі безперервного повторення в режимі AUT.

До функцій даного пристрою входить моніторинг зовнішніх подій, таких як положення селектора AUTO / MANU або навісний замок, а також періодичну перевірку вбудованих критичних компонентів, наприклад, перевірка стану двигуна, входи управління положенням (клеми 312-317), функціональність, стабільний стан механічного положення контактної групи після отримання команди на перемикання, контроль напруги живлення тощо. У разі не проходження чергового тесту сигнальне реле (клеми 63A-64A) переходить в положення OFF (розімкнуто). Сигнал внутрішньої аварії також доступний через модуль зв'язку (ATyS g & P) і може бути легко інтегрований у будь-яку систему моніторингу.

Ця функція профілактичного обслуговування забезпечує коректну роботу всього асортименту пристроїв ATyS та значно сприяє збільшенню рівня надійності системи гарантованого живлення, в якій ATyS є комутаційним елементом.

Незважаючи на високий рівень надійності перемикачів ATyS, дана функція забезпечує ще й спокій споживача, гарантуючи, що система працює коректно і, в випадку необхідності, система є працездатною…

https://www.socomec.com/files/live/sites/systemsite/files/SCP/2_commutateurs/atysg/atys_g_nmo_541998c_EN.pdf