» » » З’єднання електротехнічних шаф може бути зручнішим!

З’єднання електротехнічних шаф може бути зручнішим!

26.11.2020

Досить часто перед виробниками щитового електрообладнання, систем керування чи автоматизації стоїть завдання виготовити та встановити на підприємстві замовника систему розподілу чи керування, що конструктивно складається з декількох електротехнічних шаф, об’єднаних в одну збірку. Як правило, таку систему збирають на виробництві, тестують, а вже потім транспортують на місце призначення, де виконують остаточний вузловий монтаж безпосередньо на об’єкті у замовника. У цьому випадку важливу роль відіграє зручність та швидкість з’єднання електротехнічних шаф, оскільки такі роботи досить часто мають виконуватись в обмежений проміжок часу. Враховуючи дану потребу, тепер шафи торгової марки «ЕЛІМ-Україна» (виробник — «Завод Куб-Україна») мають вдосконалений комплект кріплення під артикулом EU55-SK. Комплект дозволяє з’єднувати шафи платформи ЕU55 та її модифікації (EUD, EUV, EUA, EUG).

Особливістю даного комплекту є його простота та зручність при монтажу. З’єднання шаф проводиться легко та швидко, через перфорацію («квадрат»), що знаходиться на бокових частинах.

Інструкція з установки XL55-SK (pdf).

Звертайтесь за продукцією «ЕЛІМ-Україна» до офісів нашої компанії.