» » » Зареєструйтесь на безкоштовний онлайн майстер-клас «Розумне виробництво зі SCADA zenon»

Зареєструйтесь на безкоштовний онлайн майстер-клас «Розумне виробництво зі SCADA zenon»

RSS

11.02.2021

Розумне виробництво зі SCADA zenon

Якщо питання модернізації виробництва є для вас актуальним, і ви зацікавлені в «цифровізації» свого підприємства, ця інформація саме для вас.

Запрошуємо взяти участь у безкоштовному онлайн майстер-класі «Розумне виробництво зі SCADA zenon», який відбудеться 18 лютого 2021 року, з 11:00 до 12:15.

На цьому заході ви дізнаєтесь, як SCADA zenon дає можливість впровадити сучасні підходи «розумного» виробництва і відповідати вимогам Індустрії 4.0.

Програмна платформа zenon, австрійської компанії COPA-DATA, дозволяє знизити експлуатаційні витрати, підвищити продуктивність та якість продукції. Вона допомагає централізувати управління та керувати процесом за допомогою сучасної візуалізації, комплексних онлайн звітів, постійного контролю за виробництвом, забезпечуючи при цьому максимальний рівень безпеки при передачі даних з рівня OT до ІТ.

На майстер-класі ви дізнаєтесь:

  • Як налагодити зв’язок з виробничим обладнанням
  • Як зробити розрахунок KPI та OEE за допомогою zenon Logic
  • Як архівувати дані в SQL
  • Як сконфігурувати діаграму Ганта та діаграму потоків (Sankey)
  • Як використовувати модуль zenon Reporting та підсистему zenon Analyzer
  • Як запровадити адміністрування користувачів

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Для участі у майстер-класі не потрібні додаткові технічні знання. Майстер-клас буде проходити у вигляді вебінару на платформі ZOOM англійською мовою. Організатор: дистриб’ютор програмних рішень COPA-DATA в республіці Словенія, компанія EXOR ETI d.o.o.

До зустрічі на майстер-класі!