» » » Нова лінійка магнітних датчиків безпеки Carlo Gavazzi

Нова лінійка магнітних датчиків безпеки Carlo Gavazzi

RSS

22.02.2021

Магнітні датчики безпеки MC88C

Магнітні датчики безпеки серії МС88С це нова, доповнена та розширена, лінійка відомих датчиків безпеки SMS від Carlo Gavazzi. Вони використовуються для контролю стану дверей, воріт, люків (відчинено/зачинено) на промислових виробництвах, з метою обмеження доступу до небезпечних ділянок виробничих ліній.

Датчики безпеки Carlo Gavazzi використовують в захисних електричних ланцюгах для відключення рухомих елементів лінії, які можуть нести небезпеку для життя чи здоров’я персоналу. Датчики МС88С забезпечують категорію захисту 4, PL e згідно з EN ISO 13849-1 за умови використання в комплекті з відповідним модулем безпеки.

Переваги:

  • Відповідність стандартам безпеки. Відповідно до категорії 4 PL e відповідно з EN ISO 13849-1.
  • Широкий вибір модифікацій. Датчики доступні з чутливим елементом розташованим зліва або справа, з вбудованим кабелем, з вбудованим конектором M8 або з виносним роз’ємом M12. А також зі світлодіодною індикацією, або без неї.
  • Висока стійкість важких умов експлуатації. Посилений полімерний кожух (PBT) зі ступенем захисту IP67, робоча температура в діапазоні від -25 ° C до + 80 ° C.
  • Прямокутний корпус. 88 х 25 х 13 мм.
  • Різні конфігурації вихідних контактів. 2NO, 1NO + 1NC або 2NO + 1NC.

Детальніше https://www.gavazzionline.com/pdf/MC88C_DS.pdf (англ.)