» » » Перетворювач струму TELE V4IA100A 24-240V AC/DC

Перетворювач струму TELE V4IA100A 24-240V AC/DC

02.03.2021

Перевірений новачок V4IA100A 24-240 В поєднує в собі багато функціональних можливостей та пристроїв:

• Вбудований датчик HALL для прямого і безконтактного вимірювання струму
  • Вимірювання змінного та постійного струму до 100 А
  • Регульований діапазон виміру 25 A, 50 A, 75 A і 100 A AC / DC
  • Шість вбудованих аналогових виходів (0..10 В | 4..20 мА | 0..20 мА | 5 ± 5 В | 10 ± 10 мА | 8 ± 12 мА) на вибір
  • Визначає напрямок потоку струму
  • Компактний промисловий дизайн (45 мм) для монтажу на DIN-рейку
  • та багато інших унікальних особливостей

Застосування

Перетворювач струму V4IA100A 24-240V AC/DC для безконтактного вимірювання прямого, а також змінного струму може бути підключений до численних систем шаф керування та вимикачів завдяки великій кількості вбудованих аналогових виходів:

• Промислові підприємства / шафи вимикачів
  • Будівництво
  • Поновлювані джерела енергії, такі як фотоелектрична енергія, енергія вітру, ...
  • Резервні акумуляторні системи та розподіл навантаження
  • і багато іншого…

Приклад застосування

Задача

Для акумуляторів в пристроях накопичення енергії, системах АВР і лікарнях для надання невідкладної допомоги важливо отримати надійні та високоякісні сигнали вимірювань для систем керування. У професійних системах накопичення постійного струму потужністю до 100 кВт ви стикаєтеся з рівнями напруги від 700 В до 1050 В постійного струму. Це змушує виробників і користувачів забезпечувати надійну ізоляцію між акумулятором і вимірювальною системою. З іншого боку, ви повинні реалізувати систему двонаправлених вимірювань, яка автоматично надає данні про стан заряджання і розряджання пристрою зберігання в будь-який час.

Рішення

Новий повністю електронний прилад для вимірювання струму VEO V4IA100A вирішує всі ці проблеми в одному компактному корпусі. Ізоляція між акумулятором і електронним виходом більше 6 кВ. Діапазон вхідного сигналу можна легко вибрати між 25 A, 50 A, 75 A і 100 A, а вбудований датчик Холла спеціальної конструкції забезпечує двунаправлене вимірювання з високою перевантажувальної здатністю. Для вимірювання струму провід від батареї буде пропущений через 15-міліметровий вимірювальний отвір для вбудованого перетворювача Холла і не матиме електричного з’єднання з будь-яким електричним колом. Вихідний рівень перетворювача можна легко вибрати відповідно до ваших вимог.

Вигода / додана вартість

• Ізоляція 6 кВ між батареєю і виходом датчика
  • Вимірювання постійного струму до +/- 100 А постійного струму
  • Вибраний діапазон 25 A, 50 A, 75 A, 100 A в одному пристрої