» » » Постанова Кабінету Міністрів України щодо електродвигунів від 0,75 кВт до 375 кВт

Постанова Кабінету Міністрів України щодо електродвигунів від 0,75 кВт до 375 кВт

RSS

02.07.2021

Визнаний факт: електродвигуни споживають 70% всієї електроенергії, яка використовується промисловістю в світі. Європейська директива 640/2009/EC для виробників і користувачів електродвигунів та засобів комутації і захисту компонентів набула чинності в січні 2015 року, а 1 вересня 2021 року набирає чинності Постанова № 157 від 27 лютого 2019 р. Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту щодо вимог до екодизайну для електродвигунів». Ці рішення спрямовані на зменшення споживання електроенергії та шкідливого впливу на навколишнє середовище.

Згідно з Технічним регламентом всі електродвигуни з номінальною потужністю від 0,75 кВт до 375 кВт, які зазначені в Додатку 1, повинні мати номінальний коефіцієнт корисної дії не нижче рівня IE3 або відповідати рівню IE2 електродвигунів, оснащених регулятором швидкості.

Наш партнер, корпорація WEG, виготовляє електродвигуни класу «преміум» та «супер преміум» IE3 і IE4 вже більше п’ятнадцяти років.

Для оптимізації конструкції двигунів команда розробників-експертів WEG використовує осердя з більш тонкими пластинами з кремнієвої сталі з більшим вмістом кремнію і більш масивні мідні обмотки. Поліпшення також включають в себе зменшення повітряних зазорів і більш ефективну систему охолодження.

Двигун преміум-ефективності WEG W22 в розрізі

Двигун преміум-ефективності WEG W22 в розрізі

WEG також внесла зміни в свою лінійку компонентів комутації і захисту для електродвигунів класу IE3 для надійної і безпечної спільної роботи виробів компанії.

WEG: компоненти керування та захисту відповідають IE3

WEG: компоненти керування та захисту відповідають IE3

Відео Електродвигуни W22