» » » Контролер C750 Lenze підвищеної продуктивності

Контролер C750 Lenze підвищеної продуктивності

RSS

06.10.2021

У відповідь на швидко зростаючі й мінливі вимоги Індустрії 4.0 Lenze представляє контролер C750 підвищеної продуктивності.

Більше осей, більше датчиків, більше можливостей для підключення і більше даних — все це вимагає нових технологій і правильних рішень для автоматизації, які будуть відповідати саме Вашим вимогам. Для вирішення таких складних завдань, що додатково вимагають програмного забезпечення Windows, Lenze пропонує нову модель c750.

Контролер c750 об'єднує операційні та інформаційні технології. Для цього функціональність ПЛК доповнено функціями промислового комп'ютера через відкриту систему від Lenze. Архітектура цієї системи дозволяє розділити обчислювальну потужність на дві незалежні операційні системи. Linux у режимі реального часу виконує завдання керування, тоді як Windows 10 IoT Enterprise доступна для програмних додатків.

Кожна система працює на фізичному ядрі процесора, який може розділитися на два віртуальних ядра, таким чином обробляючи паралельно два завдання. Це стало можливим завдяки віртуалізації на рівні процесора, який інтегрований у ЦП і дозволяє безпосередньо призначати наявні ресурси — не тільки ядра процесора, а й основну пам'ять та інтерфейси.

C750 Lenze пропонує альтернативу використанню додаткового ПК у компактному форм-факторі. Він може запускати програми Windows, такі як керування конфігурацією та оцінка даних, за допомогою ШІ (штучного інтелекту) та машинного навчання. Інші програми включають аналіз зображень для зчитувачів штрих-кодів, 2D/3D-сканери та програми зору, а також навчальні програми для роботів. C750 також може попередньо обробляти дані та робити їх сумісними з хмарами.

Переваги:

  • Можна виконувати програми на базі Windows безпосередньо в Open System та взаємодіяти з ПЛК через безпечне з’єднання
  • Немає потреби в окремому промисловому ПК

Приклади застосування:

  • Оцінка систем зору, зчитувачів штрих-кодів, зчитувачів RFID та 2D/3D-сканерів
  • Додатки для баз даних
  • Керування рецептами
  • Оцінка та попередня обробка даних для передачі у хмарні середовища

Технічні характеристики:

Контролер c750
Процесор Intel® Core™ i7 2.8 ГГц
Операційна система RT Linux
Відкрита операційна система Windows 10 IoT
Збереження даних 1,024 кБ
Оперативна пам'ять 6 Гб для ПЛК та відкритої системи
Жорсткий диск
(карта пам'яті cFast для промислового використання)
32 Гб вкл. Windows 10 IoT (стандартно)
64 Гб вкл. Windows 10 IoT (за бажанням)
128 Гб вкл. Windows 10 IoT (за бажанням)
Інтерфейси 1x EtherCAT master
1x Ethernet 1000 Мбіт/с
2x USB 2.0
Інтерфейси відкритої системи 1x Ethernet 1000 Мбіт/с
2x USB 3.0
DisplayPort
Додатковий інтерфейс Пристрій PROFINET
Робоча температура +60 °C / +140 °F
Охолодження керований вентилятор (змінний)

Також Lenze розробив шлюзи та хмарну платформу X4 для веб-сервісів, що дозволяє інтегрувати інтелектуальні пристрої на виробництві в хмару. Ви зможете легко та безпечно підключити контролер Lenze с750 до веб-сервісів, щоб відстежувати стан та керувати механізмами з будь-якого веб-пристрою.

Для підбору та придбання обладнання Lenze звертайтесь до менеджерів СВ АЛЬТЕРА.