» » » Можливості використання автоматичних вимикачів Terasaki в енергетиці

Можливості використання автоматичних вимикачів Terasaki в енергетиці

03.05.2022

Британська компанія Engineered Systems (Electrical) Ltd, враховуючи успішний багаторічний досвід співробітництва з Terasaki, вирішила включити автоматичні вимикачі Terasaki до своєї нової лінійки розподільних пристроїв EOS. Проєкт Encon став для ESE Ltd важливим проектом з постачання РУ середньої напруги, двох трансформаторів та змонтованих на них двох шаф з можливістю розширення із застосуванням повітряних автоматичних вимикачів (АСВ) та вимикачів у литому корпусі (МССВ).

Лінійка EOS укомплектована двома типами автоматичних вимикачів Terasaki.

При розробці проєкту перед інженерами ESE стояло завдання знайти компактні автоматичні вимикачі для промислового та комерційного застосування, що мають короткі терміни постачання та тривалий строк служби. Продукція Terasaki була успішно впроваджена в дане рішення, серія була повністю протестована на відповідність IEC 61439-5 та успішно пройшла випробування. З проектами Terasaki можна ознайомитись на сайті компанії, а переглянути детальніше приклад застосування Encon Project можна, натиснувши нижче:

Приклад застосування Encon Project