» » » Нові контактори BF160-BF195-BF230 Lovato Electric

Нові контактори BF160-BF195-BF230 Lovato Electric

RSS

05.12.2022

Компанія Lovato Electric (Італія) розпочала випуск контакторів нового покоління на струми 160 А, 195 А та 230 А відповідно до категорії АС3, або 250 А, 275 А та 350 А за категорією АС1. Контактори представлені у триполюсному та чотириполюсному виконанні.

Основними відмінними характеристиками контакторів BF Lovato Electric є:

  • керована електронікою котушка змінного/постійного струму з широким діапазоном номінальної напруги (наприклад, одна котушка для напруги від 100 до 250 В AC/DC), що забезпечує безперебійну роботу навіть в умовах великих перепадів напруги живлення;
  • компактність: ширина триполюсного контактора 105 мм, що відповідає ширині корпусного автоматичного вимикача в литому корпусі (MCCB). Це полегшує монтаж та складання пристрою запуску двигуна;
  • швидке та зручне встановлення додаткових фронтальних контактів. До 6 штук на триполюсний та 8 штук на чотириполюсний контактор. Плюс 8 додаткових контактів можна встановити з обох боків контактора.

Для спрощення монтажу доступні різноманітні аксесуари: засоби захисту клем живлення, ізоляцйні міжфазні бар’єри, комплект розширення клем для під’єднання великих проводів і наконечників, а також комплект з’єднань для монтажу перекидних і реверсивних пускових пристроїв і пускачів "зірка-трикутник".

Горизонтальне механічне взаємоблокування встановлюється врівень між двома контакторами, не збільшуючи габаритні розміри вузла. Блокування також доступне у вертикальному варіанті.

Зручне кріплення до панелі досягається завдяки легкому доступу до кріпильних отворів і аксесуару для затягування клемних гвинтів одним інструментом. Механічний індикатор, встановлений спереду, показує, чи контактор розімкнутий чи замкнутий.

Клеми живлення котушки встановлюються на верхній стороні контактора в стандартному варіанті поставки, але також можуть бути легко переставлені на нижню сторону. І котушки, і силові контакти доступні як запасні частини, і їх легко замінити, коли це необхідно.

Контактори BF160, BF195 і BF230 відповідають нормам щодо експлуатації в умовах ударів і вібрації (EC 61373), а пластик, який використовується в їх конструкції, відповідає вимогам стандарту EN 45545 до вогнестійкості. Вони також сертифіковані cULus.

Зверніть увагу, що контактори 11В145... та 11В180... будуть зняті з виробництва в 2023 році.

СВ АЛЬТЕРА є офіційним дистрибутором LOVATO Electric в Україні. Для придбання контакторів, перемикачів, вимикачів навантаження, контролерів АВР та іншої електротехнічної продукції LOVATO Electric звертайтесь в офіси СВ АЛЬТЕРА.

Документація