» » » Пружинні гальма INTORQ для високошвидкісних воріт: безпечні, зручні, надійні

Пружинні гальма INTORQ для високошвидкісних воріт: безпечні, зручні, надійні

RSS

18.01.2023

Гальма для швидкісних воріт повинні відповідати жорстким вимогам надійності та безпеки. Електромагнітні гальма INTORQ відповідають цим вимогам. Завдяки малому часу перемикання, розблокуванню без залишкового крутного моменту та тривалому строку служби вони є ідеальним рішенням для цього ринку.

Швидкісні ворота в основному використовуються в промисловості. Що робить їх унікальними, так це висока швидкість дії, а також конструкція, розрахована на часте відкривання та закривання. Гальма також повинні бути здатні відповідати цим умовам експлуатації.

«Для гальм у цьому типі застосування найважливішими є три речі: безпека, зручність і частота синхронізації», — пояснює Йоханнес Зінгер, менеджер із керування ключовими клієнтами в Kendrion. «Ворота відкриваються і закриваються дуже швидко, до 500 разів на годину. Тому особиста безпека завжди має вирішальне значення». Ось чому гальма INTORQ здатні зупинити рух приводу воріт за мілісекунди.

Контролер TH4M

Крім того, в Kendrion досягли найдовшого строку служби гальм, адаптувавши конструкцію механічних компонентів: дослідження показали, що пружини гальм INTORQ можуть витримувати понад 10 мільйонів операцій перемикання. Навіть фрикційна накладка розроблена для максимальної довговічності. «Тут ми отримали додаткове ноу-хау завдяки злиттю з Kendrion INTORQ», — каже Андреас Крайчек, менеджер з роботи з клієнтами Kendrion. «Оскільки Kendrion INTORQ може виготовляти відповідні ротори власними силами та має багаторічний досвід у цій галузі».

Швидкісні ворота зазвичай використовують пружинні гальма. Ці електромагнітні рішення створюють гальмівний момент, коли припиняється електроживлення. У цьому конкретному типі застосування ця функція також важлива у випадку збою електроенергії: ворота утримуються на місці, коли знеструмлені, що означає безпеку людей. Опціонально гальма можуть бути оснащені ручним розблокуванням, щоб відкривати або закривати ворота вручну навіть без електрики.

INTORQ пропонує дві серії, які підходять для високошвидкісних воріт — Compact Line і Vario Line. Пружинні одноповерхневі гальма лінійки Compact Line мають гальмівний диск на валах, який гальмується за допомогою тертя. Завдяки конструкції однодискового гальма, Compact Line унікально плоскі. Пружинні однодискові гальма лінійки Vario Line розроблені для постійного струму та можуть бути спеціально адаптовані до відповідного застосування завдяки широкому модельному ряду. Стандартні гальма серії Compact і Vario доступні для замовлення в найкоротші строки.

Пружинні одноповерхневі гальма лінійки Compact Line

Контролер TH4M

Особливості

  • Відмінне співвідношення ціни та якості
  • З вбудованим випрямлячем і без
  • Легка збірка
  • Регулювання повітряного зазору не потрібно

Характеристики

  • Діапазон номінального крутного моменту 0,25 Нм
  • Напруга DC 24, 102 В; змінний струм (одна фаза) 230 В, 50 або 60 Гц
  • Клас захисту IP 54

Пружинні однодискові гальма Vario Line

Контролер TH4M

Особливості

  • Відпускання гальма за допомогою електромагніта
  • Безсхідчастий і центрально регульований крутний момент
  • Регулювання повітряного зазору не потрібно
  • Модульна конструкція

Характеристики

  • Діапазон номінального крутного моменту 1 Нм — 600 Нм
  • Напруга DC 24, 102, 178, 205 В
  • Клас захисту IP 55

Документація


СВ АЛЬТЕРА є офіційним дистрибутором Kendrion в Україні. До складу Kendrion входять компанії INTORQ GmbH & Co., Magneta GmbH & Co., Tri-Tech, Linnig Group та інші. Для придбання продукції Kendrion звертайтесь в офіси СВ АЛЬТЕРА.