» » » Електротехнічні шафи «ЕЛІМ-Україна» — нові продукти, нові можливості!

Електротехнічні шафи «ЕЛІМ-Україна» — нові продукти, нові можливості!

RSS

14.02.2023

Електротехнічні шафи ТМ «ЕЛІМ-Україна» вже більше 10 років представлені на ринку і за цей час завдяки високій якості та практичності знайшли своїх прихильників. В цей важкий воєнний час, незважаючи на всі складнощі та перепони та йдучи назустріч замовникам, презентуємо оновлення цінової політики на електротехнічні шафи «ЕЛІМ-Україна».

На всю лінійку продуктів, а саме — настінні та підлогові електротехнічні шафи, шафи з нержавійної сталі, телекомунікаційні шафи — знижено роздрібні ціни. Також завдяки оптимізації виробничих процесів вдалося зберегти довоєнні строки виготовлення замовних позицій — до 15 робочих днів.

Окрім цього, ми презентуємо нові продукти ТМ «ЕЛІМ-Україна», які, сподіваємося, також знайдуть своїх споживачів. Серед новинок 2023 року представлені:

Комп’ютерні шафи EUMK55-1666 

Комп'ютерні шафи є незамінним елементом при реалізації проектів з автоматизації виробничих процесів. Шафа EUMK55-1666 дозволяє встановлення системного блоку в нижню частину, екран знаходиться в захищеній верхній оболонці, також конструктивно забезпечений доступ оператора до клавіатури.

Настінні шафи навісного монтажу з модульним шасі

Настінні шафи навісного монтажу з модульним шасі — це зручне рішення для розподільчих шаф. Лінійка представлена шафами, що вміщують від 11 модулів при розмірах 300х300х100 мм до 216 модулів (1200х600х100 мм).

Кабельні вводи зі щіткою

Кабельні вводи зі щіткою — корисний елемент, коли необхідно зробити ввід групи кабелів в електротехнічну шафу.

Завантажити каталог продукції «ЕЛІМ-Україна» можна за посиланням https://www.svaltera.ua/guide/documentation/1277/

Дізнатися ціни на електротехнічні шафи та прорахувати вартість проектів можна, звернувшись в центральний та регіональні офіси СВ АЛЬТЕРА.

Виробником продукції ТМ «ЕЛІМ-Україна» є «Завод "КУБ-Україна"».