» » » Реєструйтеся на вебінар «Шлях до незалежності виробництва зі SCADA zenon» 10 травня

Реєструйтеся на вебінар «Шлях до незалежності виробництва зі SCADA zenon» 10 травня

RSS

05.05.2023

Усіх бажаючих запрошуємо взяти участь у вебінарі «Шлях до незалежності виробництва зі SCADA zenon» 10 травня об 11:00, основною тематикою якого будуть практичні поради для зменшення виробничих витрат завдяки раціональному використанню ресурсів і власній генерації енергії. З вебінару ви дізнаєтесь, як зробити виробництво ефективнішим завдяки використанню SCADA zenon (збір, аналіз інформації, автоматизація процесів, тощо).

Промисловість є важливою частиною економіки будь-якої держави. Водночас промисловість є основним фактором, який негативно впливає на навколишнє середовище. Скористайтесь можливістю дізнатися про причини та переваги сталого виробництва на основі запропонованих практичних кроків та прикладів готових рішень.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ВЕБІНАР

Цей семінар призначено для технологів і керівників виробничих компаній, системних інтеграторів або архітекторів рішень. Кожен, хто займається оцінкою можливостей наявних на ринку систем програмного забезпечення для автоматизації виробництв і аналізу ефективності виробничих установок, отримає чудові приклади та практичні ідеї.

«Шлях до незалежності виробництва зі SCADA zenon»

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Дата проведення: 10 травня 2023 року, 11:00 – 12:00
Мова: англійська

Головні теми вебінару:

  • Ефективне та стале виробництво: як це реалізувати на практиці та які переваги?
  • Як виглядає сучасне програмне забезпечення для керування енергією? Які функції необхідні для мережевих систем стеження за ситуацією та оптимізації виробництва енергії? Приклади застосувань zenon.
  • Історія успіху Carlsberg Serbia та URAM system d.o.o. Звіт про впровадження проекту.
  • Сесія запитань-відповідей

Доповідачі:

Thomas Feßl (Area Sales Manager, COPA-DATA)
Bojan Šebić (Project Manager, URAM System D.O.O)
Alexander Fröhlich (Food & Beverage Industry Manager, COPA-DATA)

Ознайомчі брошури: zenon Energy Data Management. Рішення для промисловості
Інші брошури zenon

СВ АЛЬТЕРА є ексклюзивним дистрибутором компанії COPA-DATA в Україні. Якщо Ви зацікавились програмною платформою SCADA zenon, звертайтесь до центрального офісу компанії для отримання посилання на завантаження дистрибутиву системи.