» » » Компанія СВ АЛЬТЕРА відзначає 25-річчя діяльності на ринку

Компанія СВ АЛЬТЕРА відзначає 25-річчя діяльності на ринку

22.05.2023

Компанія СВ АЛЬТЕРА була заснована у 1998 році і сьогодні є провідним дистриб’ютором електротехніки і систем автоматизації технологічних процесів в Україні.

Сьогодні корпоративний портфель компанії налічує десятки вендорів і десятки тисяч найменувань продукції. Представництва СВ АЛЬТЕРА працюють у кожному регіоні України. Ми маємо значні здобутки, і нам є чим пишатися. Запорука успіху компанії – це довіра клієнтів, лояльність працівників, постійний розвиток портфелю продуктів і рішень, помножені на час.

Довгострокові взаємовигідні відносини з клієнтами завжди були пріоритетом компанії. Багато клієнтів співпрацюють з нами понад 20 років поспіль. І такий самий підхід СВ АЛЬТЕРА декларує у взаємовідносинах зі своєю командою. Більшість персоналу компанії працює 10 і більше років у команді СВ АЛЬТЕРА. Згуртованість, професіоналізм, націленість на результат роблять компанію СВ АЛЬТЕРА прикладом надійності та стабільності.

Ми глибоко цінуємо всіх наших співробітників, завдяки яким невпинно рухаємося вперед. Ми безмежно вдячні нашим клієнтам, які надихають і мотивують своєю багаторічною довірою. Ми вдячні кожному з них за роки плідної співпраці й готові рухатися далі, будуючи спільні плани на майбутнє.