» » » zenon Analyzer: новий інструмент для поглибленого аналізу, прогнозування та графічного представлення виробничої інформації

zenon Analyzer: новий інструмент для поглибленого аналізу, прогнозування та графічного представлення виробничої інформації

RSS

17.10.2011

Компанія COPA-DATA завершила розробку давно анонсованого модуля zenon Analyzer, яким відкрила принципово нову категорію продукту: інструмент створення динамічної виробничої звітності. Задача цього модуля полягає у наданні кінцевому користувачу SCADA-системи zenon засобів для виконання поглибленого аналізу, прогнозування та графічного представлення будь-якої виробничої інформації.

zenon Analyzer здійснює оцінку і обчислення ключових статистичних індикаторів і, таким чином, предоставляє інформацію щодо ефективності роботи виробництва чи іншої діяльності компанії. Він має дві ключові характеристики:

Динамічний підхід
  • Виконання аналізу на базі даних, отриманих в режимі реального часу та на базі історичних даних.
Відкритість
  • Залежно від апаратної структури підприємства, збір даних може здійснюватися децентралізовано, або центрально з однієї бази даних SQL.

Дані можуть бути отримані від різних джерел, наприклад, бази даних Microsoft SQL Server, Oracle, або файли Excel.

Виконання аналітичної обробки як он-лайн інформації, так і історичної — визначальна характеристика zenon Analyzer. Він обробляє отриману інформацію і представляє її користувачу у вигляді таблиць, графіків та діаграм. Модуль має набір інструментів для створення звітів будь-якої конфігурації.

Перші пілотні проекти з використанням модуля zenon Analyzer 1.1 вже успішно проходять випробовування на підприємствах харчової галузі.

На даному етапі здійснюється підготовка до випуску zenon Analyzer 2.0, в якому будуть втілені усі побажання клієнтів, які вже використовують цей модуль, з метою отримання дійсно передового продукту що відповідає сучасним вимогам ринку.

Ми запрошуємо усіх приєднатися до цієї нагоди, і на практиці на своєму підприємстві випробувати можливості нового модуля zenon Analyzer.