» » » Нове програмне забезпечення для приладів LOVATO Electric

Нове програмне забезпечення для приладів LOVATO Electric

RSS

27.05.2015

image
image
image

є програмним забезпеченням для приладів LOVATO Electric, оснащених портами зв'язку, включаючи фронтальний оптичний порт, до якого через модулі CX01 (USB-> PC) і CX02 (WiFi-> PC) підключається комп'ютер.

Програмне забезпечення, встановлене на Вашому ПК, допомагає змінювати параметри приладу і зберігати зміни у файл. ПО також надає можливість спостерігати за основними вимірами, виконуваними приладом, для того, щоб користувач спостерігав поточну ситуацію після змін в налаштуванні.

Якщо прилад, з яким потрібен зв'язок, обладнаний модулем пам'яті для запису даних, або EXM10 30, або 30 EXP10 / EXP10 31, дає можливість керувати конфігурацією приладу, перезаписом і резервною копією параметрів, побудовою графіків. Поточні аварійні сигнали і журнал подій приладу можуть бути переглянуті за допомогою програмного забезпечення і збережені в архівному файлі.

Дане програмне забезпечення є продовженням серії програмного забезпечення LOVATO Electric для віддаленого доступу SAM1 (для смартфонів / планшетів) і Synergy (для серверів).

Скачати програмне забезпечення