» » » Електродвигуни WEG із покращеними характеристиками

Електродвигуни WEG із покращеними характеристиками

Ні для кого не секрет, що українська економіка є однією з найенергоємніших економік світу. Проблема енергозбереження для України особливо актуальна. Дані зі спалювання умовного палива на одиницю продукції, виробленої в державі, підрахувати дуже важко, та й при діючій системі управління в країні вони будуть некоректними. Але можна сказати впевнено, що ці цифри, енергетичні затрати у собівартості продукції, можна значно знизити. Один зі способів підвищити енергоефективність -поступово замінити старий парк асинхронних двигунів із низьким коефіцієнтом корисної дії (ККД) на двигуни нових стандартів з високим ККД.

Звернемося до європейських норм і стандартів, які вже починають діяти для Європи. Для України вони є теж дуже важливими, оскільки частка спожитої електроенергії на підприємствах (приблизно 60%) припадає на електропривод, загальний ККД якого становить не більше 70%.

До вересня 2008 р. у Європі діяли норми СЕМЕР, де точно відповідно до ККД були названі стандартні двигуни EFF2 (EFF2 значно перевищує стандарт ГОСТ), двигуни із завищеним ККД -EFF1. Із вересня 2008 року прийнятий новий стандарт ІЕС60034-30, в якому вказано 4 класи енергоефективності: стандартний (Іе1); високий (іе2); завищений PREMIUM (іеЗ); найвищий Supper Premium (Іе4). Таким чином, норми підвищились, і нині EFF1 займає згідно з новим стандартом тільки Іе2. Нижче наведено графік, який ілюструє різницю між різними класами ККД у новому стандарті ІEC 60034-30.

Електричні двигуни чотириполюсні частотою 50 Гц Номінальна ефективність (%)

Із графіка видно, що навіть при потужностях до 1 кВт різниця в ККД у різних класах становить до 10%. При різниці в ціні на двигуни з різним ККД до 15% окупність проекту з заміни асинхронних двигунів із низьким ККД на двигуни з високим проходить менше, ніж за 1 рік, а далі, зрозуміло, вже прибуток.

Розглянемо, з яких технічних моментів у «звичайному» асинхронному двигуні складаються відсотки додаткового ККД на прикладі високоефективного двигуна  фірми WEG — W22. До речі, декілька слів про фірму WEG, засновану в 1961 році у Німеччині. Нині ця корпорація є найбільшим виробником низьковольтних і високовольтних двигунів у світі, кількість двигунів, вироблених за добу, сягає 70 000. Поряд з іншими відомими виробниками WEG входить до європейської електротехнічної комісії, яка встановлює стандарти в електротехніці, тобто задає «моду» у світі електротехніки. Високоефективні електродвигуни нової серії W22 із класом енергоефективності EFF1 і зі ще нижчими витратами на обслуговування були розроблені WEG у серії трифазних електродвигунів. Отримали патенти на різні інноваційні удосконалення, забезпечили низький рівень шуму та вібрації, покращену надійність і більший час роботи, полегшене обслуговування.

Зменшення втрат у двигуні за рахунок виробничих вдосконалень прирівнюють ряд W22 до класу енергоефективності EFF1 і навіть вище. Завдяки цьому досягненню двигуни ряду W22 відповідають найсучаснішим вимогам енергоефективності. Для покращення енергетичних показників електродвигунів WEG провів удосконалення ключових частин корпуса. Вдосконалення енергоефективності й надійності є також результатом вдосконалення системи охолодження. Значних змін зазнала форма кожуха і вентилятора охолодження. Нова покращена запатентована форма покращує аеродинаміку й забезпечує більший потік повітря по корпусу двигуна, підтримуючи температуру в межах оптимального значення і покращуючи надійність і довговічність. Робота з перетворювачем частоти: ряд електродвигунів W22 насамперед проектувався для роботи з інверторами для забезпечення енергоефективності й вирішення різних технологічних завдань. Ці двигуни забезпечують надійну роботу при живленні ШІМ (широтно-імпульсна модуляція) напругою і підвищеною напругою на обмотках. Рівень шуму системи охолодження був значно зменшений (3 -8 dB). У результаті рівень шуму в діапазоні від 72 до 80 dB, а це значно нижче, ніж рекомендує ІЕС (Міжнародна електротехнічна комісія) і дорівнює чи навіть нижчий, ніж у конкурентів.

Також був збільшений термін експлуатації двигуна, відповідно це сприяє безвідходності та захисту навколишнього середовища.

Корпуси промислових електродвигунів W22 виготовлені з високоякісного чавуну для забезпечення максимального терміну служби в складних умовах експлуатації. Вдосконалена система вентиляції також гарантує кращий захист при постійному навантаженні.

Крім цього, форма підшипникового щита була перепроектована для кращого відведення тепла від підшипників і збільшення міцності. Лапи є монолітними з корпусом і забезпечують ще більшу міцність і демпферну властивість в умовах підвищеної вібрації установки. Стандартний ступінь захисту — ІР55. Легко замінюється на ІР65 із комплектом ущільнень (сальників) від WEG. Вдосконалений пило- і вологозахист забезпечує мийку працюючого двигуна водою під тиском.

Євгеній Лисенко, «Электро тема», 05 2009